Geniet van PRESEASON Sale ÉN kassakorting!

Verzenden & retourneren

 

Het verzenden van producten in Nederland bedraagt 4,95, vanaf € 20,00 is de verzending gratis.

Voor België bedraagt het verzenden 6,95 en gratis verzending vanaf 60,-

Voor Duitsland en Luxemburg bedraagt het verzenden 12,99.

 

Retourneren

Niet goed = Geld terug, wel zo fijn!

Elk artikel verkocht in onze webshop mag binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retour gestuurd worden. 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzend EN retourkosten gecrediteerd indien de volledige bestelling geretourneerd wordt.  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan EpicGear geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsformulier downloaden.

 

EpicGear

Liesboslaan 18

4814NW, Breda

Product ruilen?

Een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact op via [email protected] onder vermelding van jouw bestelnummer en gewenste product. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »