Fietshelmen Heren

Filters

Epic Fietshelm Zwart/Groen

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Gegarand..
34 31.62

Explorer Fietshelm Grijs

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Past op ..
82 76.26

Fargo Fietshelm Grijs

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Met afne..
59 54.87

Wind Fietshelm Zwart/Wit

De R2 Wind Fietshelm: lichtgewicht, veilig en comfortabel vo..
49 45.57

Spirit Fietshelm Wit

★★★★★ (9.1) — 100+ EpicGear Reviews

✓ Twijf..
62 57.66

Explorer Fietshelm Metallic

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews

✓ Past o..
84 78.12

New Pro-Tec Fietshelm Rood

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Gegarand..
75 69.75

New Pro-Tec Fietshelm Zwart

De R2 PRO-TEC fietshelm heeft een sportieve uitstraling, hog..
75 69.75

Spirit fietshelm Zwart

★★★★★ (9.1) — 100+ EpicGear Reviews

✓ Twijf..
62 57.66

Fargo Fietshelm Zwart

De Fargo helm is een trendy fietshelm die er niet alleen goe..
45 41.85

Ga je er binnenkort op uit met je fiets? Dan is het dragen van een heren fietshelm uit voorzorg erg belangrijk. Een fietshelm biedt je hoofd namelijk extra bescherming op het moment dat je valt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zeker als je hoge snelheden bereikt op je wielrenfiets of mountainbike. Door het dragen van een fietshelm komt je hoofd niet direct op de grond terecht bij een val, maar vangt de helm de klap op. Naast fietshelmen voor heren, biedt EpicGear ook fietshelmen voor dames en fietshelmen voor kinderen aan.

Voordelen EpicGear heren fietshelmen.

Het allerbelangrijkste is dat een fietshelm veiligheid biedt. De fietshelmen van EpicGear voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Al onze fietshelmen beschikken dan ook over een In-Mold Shell technologie. Dit houdt in dat de helmen goed schokken kunnen absorberen. Daarnaast is er voor de warmte rekening gehouden met de air flow. Alle fietshelmen hebben dan ook openingen om zo veel mogelijk overbodige warmte weg te leiden.

Ons assortiment heren fietshelmen

Veel fietsers vinden het belangrijk dat een helm licht is, maar daarnaast ook niet te warm is. De Arrow Fietshelm Zwart Groen is een helm die voldoet aan de zojuist genoemde kwaliteiten. De helm beschikt over een sportief en kleurrijk design. Een ander belangrijk punt voor fietsers is dat een gemakkelijk in gebruik is. De Pro-Tec Fietshelm Zwart Wit is zo’n helm. Het rustige design en de makkelijk te bedienen sluitingen bieden comfort. Mocht je verder zweten tijdens een fietstocht dan wordt dit opgenomen door de uitneembare en uitwasbare paddings. Het laatste punt dat belangrijk is voor fietsers is zichtbaarheid wanneer ze in het donker op pad gaan. De Lumen Fietshelm Snowy Mist heeft achterop de helm LED veiligheidslicht zitten. Op deze manier ben je op de donkere wegen of laat in de avond nog zichtbaar op de weg voor anderen. Meet bij twijfel over de maat je helm maat op.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »