Geldige kortingen: Fietshelmen, brillen, handschoenen en sokken

Fietshelmen van EpicGear

Filters

New Pro-Tec Fietshelm Rood

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Gegarand..
75 60

New Pro-Tec Fietshelm Zwart

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Gegarand..
75 60

Spirit fietshelm Zwart

★★★★★ (9.1) — 100+ EpicGear Reviews

✓ Twijf..
84.99 67.99

Explorer Fietshelm Metallic

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews

✓ Past o..
89 71.2

Spirit Fietshelm Wit

★★★★★ (9.1) — 100+ EpicGear Reviews

✓ Twijf..
84.99 67.99

Explorer Fietshelm Grijs

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Past op ..
82 65.6

Verstelbare Kinderfietshelm (5 tot 15 jaar) Blauw/Oranje Wheelie

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews

✓ Optima..
49 39.2

Epic Fietshelm Zwart/Groen

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Gegarand..
79 63.2

Wind Fietshelm Zwart/Wit

De R2 Wind Fietshelm: lichtgewicht, veilig en comfortabel vo..
49 39.2

Fargo Fietshelm Zwart

De Fargo helm is een trendy fietshelm die er niet alleen goe..
45 36

Fargo Fietshelm Grijs

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ Met afne..
59 47.2

Lumen Fietshelm Wit/Grijs voor Kinderen

★★★★★ (9.1) — 98+ EpicGear Reviews
✓ In-mold ..
46.99 37.59

Bij EpicGear vinden wij veiligheid bij het sporten erg belangrijk. Om deze reden hebben wij een groot assortiment fietshelmen, fietsbrillen en fietshandschoenen voor het hele gezin. Of je nu graag gaat mountainbiken, wielrennen of gewoon fietsen, een helm zorgt altijd voor meer veiligheid. Zeker bij hoge snelheden is een goede fietshelm een must. We begrijpen dat helmen soms niet mooi of te zwaar zijn. Daarom hebben de helmen in ons assortiment een mooi en licht design. Het dragen van deze fietshelmen is om deze reden gelukkig geen last tijdens het fietsen. Daarnaast bevat ons assortiment fietshelmen voor het hele gezin, zodat iedereen veilig blijft tijdens het fietsen.

Wat maakt de fietshelmen van EpicGear bijzonder?

Het allerbelangrijkste aan fietshelmen is natuurlijk de veiligheid. Al onze fietshelmen voldoen daarom aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Dankzij de In-Mold Shell technologie van al onze fietshelmen kunnen deze schokken goed absorberen, maar zijn de fietshelmen ook erg licht. Deze fietshelmen voelen daarom veilig en niet te zwaar.

Daarnaast is een belangrijke voorwaarde voor veel sporters dat helmen comfortabel en niet te warm zijn. Om deze reden is er bij al onze helmen rekening gehouden met de air flow door openingen om zo veel mogelijk overbodige warmte weg te leiden. Verder hebben de fietshelmen een afneembaar lampje, een padding die je kunt wassen en een makkelijk te bedienen sluiting. Zo kun je ook in de avond op pad en kun je de fietshelm makkelijk schoon en hygiënisch houden. Kortom, met deze veilige fietshelmen krijg je veel voordelen voor een betaalbare prijs.

Fietshelmen voor kinderen, dames en heren

Een fietstocht maken met het hele gezin? EpicGear heeft fietshelmen voor kinderen, dames en heren. De kinderhelmen bieden naast veiligheid ook leuke designs. Met deze leuke kleuren en illustraties vinden kinderen het zeker minder erg om een helm te dragen. Daarnaast zorgt het lichte ontwerp ervoor dat ze ook geen last van hebben van de fietshelm. Onze helmen komen in verschillende soorten en maten. Zo is de Ducky kinderhelm geschikt voor kinderen die al zelf kunnen fietsen. Gaat jouw kind mee in het kinderzitje? De Lucky kinderhelmen zijn speciaal de allerkleinsten en komen ook in vrolijke uitvoeringen.

Natuurlijk zijn er voor volwassenen ook diverse modellen en ontwerpen. Zo komt de Cliff fietshelm met een meer speels design en een felle kleur, terwijl de Pro-Tec Fietshelm een strakker uiterlijk heeft met gekleurde accenten. Zo biedt EpicGear voor iedereen comfortabele fietshelmen die er ook nog leuk uit zien.

 

Hoe weet ik wat mijn helmmaat is?
Gebruik een (meet)lint en meet hiermee de omtrek van jouw hoofd boven de wenkbrauwen in cm.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »