Fietshandschoenen Kinderen

Filters

Loop Fietshandschoenen Blauw voor Kinderen / Junior

De Loop Fietshandschoenen zijn handschoenen speciaal voor ki..
9.99 7.99

Voska Fietshandschoenen Fee voor kinderen

★★★★★ (9.1) — 100+ EpicGear Reviews

✓ Voor ..
8.99 7.19

Thermo Fietshandschoenen - Handschoenen met regenhoes - Roze

Ontdek R2's veelzijdige 2-in-1 handschoenen! Ademend, wind- ..
20 16

Riley fietshandschoenen Rood

Ontdek de Riley ElasticPro Fietshandschoen -jouw ultieme met..
13.99 11.19

Fietshandschoenen voor kinderen zijn erg belangrijk wanneer je kind meegaat om een afstand te mountainbiken. Wij bij EpicGear vinden veiligheid tijdens het sporten essentieel. Om deze reden bestaat ons assortiment naast fietshandschoenen ook uit fietsbrillen en fietshelmen. De producten voor kinderen beschikken over leuke designs in diverse kleuren.

Shop bij EpicGear de ideale fietshandschoenen voor zowel de zomer als winter. Het assortiment is geschikt voor heren, dames en kinderen. Wij raden aan om vooraf de handschoen maat op te meten, zodat je kind op pad gaat met het juiste paar!

De voordelen van fietshandschoenen

Het dragen van fietshandschoenen heeft meerdere voordelen. Het is namelijk een leuke accessoire voor een kind die er wellicht voor zal kiezen om de roze fietshandschoen te nemen omdat die matchen bij de roze fiets. Echter bieden ze ook bescherming. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met het dragen van fietshandschoenen verkleint de kans hierop. De handschoenen geven meer grip op je stuur en mocht je alsnog vallen dan is de kans op schade rondom de handen kleiner. Verder zijn de handschoenen gemaakt van een luchtige en ademende stof met als gevolg meer comfort. Dit zorgt er namelijk voor dat de handen tijdens een lange fietstocht niet te warm of zweterig worden. Tot slot kan mountainbiken trillingen met zich meebrengen, doordat je doorgaans wisselt van ondergrond. Het kan zijn dat je overgaat van een zandpad op een stenen pad. De trillingen die je zoon of dochter eventueel zou kunnen voelen worden opgevangen door de fietshandschoenen.

Je kunt altijd terecht bij EpicGear voor een ruim en divers assortiment aan fietsaccessoires voor kinderen, want niks is zo fijn als samen met het gezin kunnen sporten.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »