Arm en been warmers sleeves

Filters

Rupet Sleeves Wit

Met deze fietsmouwen kun je ook tijdens de koudere dagen gew..
21

Rupet Sport-Fiets Sleeves Geel

Deze fietsmouwen van R2 zorgen ervoor dat je met donker of ..
21.99

Rupet Sleeves Roze

De Rupet Sleeves Roze zijn ideale fietsmouwen van een licht,..
21.99

Mangu Sleeves Wit

De multifunctionele Mangu Sleeves van R2 bieden zonbeschermi..
21.99

Mangu Sleeves Roze

Met deze fietsmouwen kun je ook tijdens de koudere dagen gew..
21.99

Mangu Sleeves Geel

De Mangu Sleeves zijn ideaal voor de koudere dagen. Met deze..
21.99

Armwarmers voor fietsen

Armwarmers zijn sleeves die gebruikt kunnen worden bij kouder weer. Deze zijn ideaal wanneer een jas te warm is maar je toch je armen tegen kou en wind wilt beschermen. Armwarmers kun je makkelijk meenemen in het geval dat het weer compleet omslaat. Zo kun je tijdens het fietsen je aanpassen aan het weer en ervoor zorgen dat het niet te koud of te warm wordt. Onze sleeves zijn gemaakt van een licht materiaal, waardoor het erg comfortabel is. Het mesh aan de binnenkant zorgt voor goede ventilatie om zweet te voorkomen. Naast bescherming tegen kou, beschermen de armstukken je armen ook tegen de zon. Als laatste hebben al onze sleeves reflecterende elementen zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Deze aanvulling op fietshandschoenen zijn dus ideaal om in ieder weer te kunnen fietsen. 

Ons assortiment armwarmers

Al onze armwarmers zijn geschikt voor fietsen, wielrennen en mountainbiken. Onze armstukken bieden naast warmte ook zichtbaarheid, ventilatie en bescherming tegen de zon. Bij EpicGear zijn er armwarmers in verschillende kleuren en designs. Neem bijvoorbeeld de Rupet Sleeves Wit die met een neutraal design bij iedere fietsoutfit passen. Heb je veel gele fietsaccessoires? Bekijk dan eens de Mangu Sleeves Geel om je sleeves goed bij de rest van je outfit te laten passen. Als laatste val je met de Mangu Sleeves Roze niet alleen op door de reflecterende elementen, maar ook door de mooie roze kleur.   

Ontbreekt er nog iets aan jouw fietsoutfit? Combineer jouw armwarmers dan met een van onze andere fietsaccessoires. Wij bieden ook fietshelmen, fietsbrillen en fietssokken om je outfit helemaal compleet te maken. 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »