Geldige kortingen: Fietshelmen, brillen, handschoenen en sokken

Vragen die jou gaan helpen voor het kiezen van jouw fietsbril

  • Geplaatst op
  • Door Cezar Kaandorp
  • 0
Vragen die jou gaan helpen voor het kiezen van jouw fietsbril

Zoek jij een mooie fietsbril maar weet je niet welke je moet kopen en heb je nog veel vragen over fietsbrillen? Dan gaat deze blog jou daar zeker bij helpen! EpicGear heeft een groot assortiment aan fietsbrillen!

Waarom draag je een fietsbril?

De voornaamste reden om een fietsbril te dragen is om je ogen te beschermen tegen allerlei dingen. Tijdens het fietsen kunnen er insecten en stoffen in je ogen komen. Door een fietsbril te dragen kun je dit voorkomen. Ook beschermt een fietsbril je tegen fel licht. Het is heel belangrijk dat je goed zicht hebt tijdens het fietsen, het is namelijk heel gevaarlijk als je niet goed kunt zien in het verkeer. 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een fietsbril?

Het belangrijkste met het kopen van een fietsbril is dat de bril goed en lekker zit. Het kan zo zijn dat de bril te strak zit bij de neus wat niet fijn is. Zorg ervoor dat alles goed zit en speel een beetje met de afstellingen, zo vindt je jou ideale afstelling. Het is ook belangrijk dat de bril goede veiligheid biedt. Zorg ervoor dat de lenzen goed en sterk zijn en dat ze goede veiligheid bieden tegen je ogen. 

 

Hoe onderhoud ik mijn fietsbril het beste?

Bij al de brillen van EpicGear zit een softcase inbegrepen. Met de softcase voorkom je krassen in de lenzen van de fietsbril. De softcase is gemaakt van microvezel. Maak de bril nooit schoon met papieren doekjes of je t-shirt, dit laat namelijk stofdeeltjes achter en hierdoor kunnen er krassen komen.                

Als je de bril afdoet pak de bril dan vast bij de pootjes, zo voorkom je dat het montuur gaat buigen. Zorg er ook voor dat je je fietsbril altijd opbergt in een brillenkoker of hardcase, dit voorkomt krassen op je bril. 

Onze beste fietsbrillen 

Wij hebben onze beste fietsbrillen voor jou op een rijtje gezet. Iedere bril heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen die we voor je op een rijtje zetten. Zo kun je zelf bepalen welke bril het beste bij je past.

 

Peak Sport Zonnebril

De Peak Sport Zonnebril is de ideale bril voor mountainbikers en wielrenners. Deze bril is gemaakt van TR90 materiaal waardoor de bril licht van gewicht is en super comfortabel zit. Door de fotochromatische glazen zijn je ogen optimaal beschermt tegen UV-stralen en fel licht. Fotochromatische lenzen houdt in dat de lenzen meekleuren aan de felheid van licht. Als het licht heel fel wordt, dan worden de lenzen juist donker waardoor je zicht nog steeds goed is. De bril heeft Antislip, waardoor de bril niet kan afzakken tijdens het fietsen. 

 

 

Racer Sport Zonnebril

De Racer Sport Zonnebril is het top model van R2. Deze bril heeft alles wat je maar wilt hebben. Deze duurzame en flexibele bril heeft een ventilatiesysteem waardoor de bril niet beslaat tijdens het fietsen. De bril is vooral gemaakt voor snelheid, door het lichte gewicht en de gaatjes in de lenzen heb je minder tegengewicht waardoor je lekker snel kan fietsen!

 

 

Crown Sport Zonnebril

De Crown Sport Zonnebril is de meest geavanceerde bril van R2. De lenzen van de Crown Sport zijn ideaal voor fel zonlicht, de lenzen passen zich hier namelijk automatisch aan. De bril heeft fotochromatische lenzen waardoor je met elk weer goed zicht hebt tijdens het fietsen. De bril heeft een sterk montuur, hierdoor kan de bril ook nog tegen een stootje. De Crown zonnebril heeft ook een ventilatiesysteem, waardoor de lenzen niet kunnen beslaan tijdens het fietsen. 

Fluke Sport Zonnebril

De Fluke Sport Zonnebril is een moderne bril en is een nieuw product van R2. De bril heeft antislip, waardoor de Fluke niet afzakt tijdens het fietsen. Door het sterke en flexibele materiaal heeft de bril een fijn draagcomfort. De lenzen van de bril zijn extra sterk, waardoor ze bijna onbreekbaar zijn. Bij de bril zit een softcase waar je je bril in kan doen na het fietsen. Hierdoor blijft de bril mooi en voorkom je dat er krassen of deuken in komen. 

 

 

EVO Sport Zonnebril

De EVO sport fietsbril is een goede zonnebril voor wielrenners en mountainbikers. Dankzij de fotochromatische lenzen kan je altijd goed zien tijdens het fietsen. De lenzen laten zich automatisch aanpassen op de felheid van het zonlicht. De bril is impact beschermend, waardoor je ogen altijd goed beschermd zijn. De EVO sport zonnebril is te verkrijgen in de kleuren wit/roze, zwart, zwart/groen en zwart/wit. 

EpicGear verkoopt nog veel meer mooie fietsbrillen, bekijk zeker even onze assortiment. EpicGear heeft een breed fiets assortiment met rugzakken, helmen, sleeves, sokken en handschoenen. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht. 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »