Geldige kortingen: Fietshelmen, brillen, handschoenen en sokken

Kies jouw perfecte fietshelm!

  • Geplaatst op
  • Door Tessa Breusers & Annegreet van Alphen
  • 0
Kies jouw perfecte fietshelm!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe fietshelm? Dan ben je aan het goede adres! Om de beste keuze te maken, hebben wij onze beste fietshelmen voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we nog handige tips voor het kiezen van de juiste maat van je fietshelm en meer. 

Kies de fietshelm die het beste bij jou past! 

Fietshelmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maar welke maat heb jij nodig? Daar kom je achter met deze handige tips!

  • Met een meetlint kan je de omtrek van je hoofd meten. Je begint met meten vanaf 2,5 cm boven je wenkbrauw. Als je de omtrek weet, kun je makkelijk zien welke maat je nodig hebt. Bij elke helm op onze site staat er bij elke maat ook de omtrek erbij, dus bijvoorbeeld als de omtrek van jouw hoofd 55 cm is, heb je maat M. 

  • Voor kinderen werkt het precies hetzelfde, maar in plaats  van 2,5 cm boven de wenkbrauw, moet je vanaf 2 cm boven de wenkbrauw opmeten. Voor kinderen die in de groei zijn is het handig om een verstelbare helm te kopen.
     
  • Draag je tijdens het fietsen een bril of heb je je haar in een staart? Draag die dan ook als je je helm past. Zo voorkom je dat de helm toch te klein is als je gaat fietsen. 

  • Als je de helm gaat passen, is het handig als je dezelfde houding aanneemt als wanneer je op de fiets zit. Want op een wielrenfiets zit je vaak verder voorovergebogen en is je hoofd gekanteld. 

 

Evo 2.0 Fietshelm

Dit is de ideale fietshelm voor wielrenliefhebbers! De fietshelm is namelijk speciaal ontwikkeld voor wielrenners.
De helm heeft verschillende technologieën die zorgen voor een topcomfort tijdens het fietsen en daarnaast biedt de helm natuurlijk ook optimale veiligheid. 

Explorer Fietshelm

De Explorer Fietshelm is de perfecte keuze voor de fietser die ervan houdt om off-road te fietsen. Tijdens het rijden wordt je optimaal beschermd doordat de helm is gevorm uit schalen die de kern van de fietshelm beschermen van de onder- tot bovenkant. Hierdoor is deze helm een combinatie van technologie én stijl. 

Lumen Fietshelm

Mountainbike- of wielrenliefhebber? De Lumen heeft veel technologieën en is erg licht van gewicht. Hierdoor is het fietsen met deze helm niet alleen veilig, maar ook heel comfortabel. Ook ben je met de Lumen helm goed zichtbaar in het donker door de led verlichting op de achterkant. 

Arrow Fietshelm

Hou je ervan om snelheid te maken tijdens het fietsen? Dan is de Arrow Fietshelm écht iets voor jou! Deze helm legt echt de focus op snelheid en prestatie. Het design is perfect voor minder luchtweerstand, ventilatie en je ziet er ook nog eens stoer uit. 

Kinderhelmen

EpicGear heeft ook voor de sportieve kinderen leuke fietshelmen! Een ruim assortiment van diverse modellen met allerlei leuke kleurtjes. Met deze helmen kun je je kind veilig én in stijl op pad sturen. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »